Go Back   Chilled PC Forums > Chilled PC > Chilled PC User's Project Logs

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2012, 05:39 PM   #151
markwrc
Chilled PC Addict
iTrader: (1)

My System

 
markwrc's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leicester
Posts: 1,326
Send a message via MSN to markwrc Send a message via Skype™ to markwrc
Default

heatsyncs off, just about to start prepping for cold


putty applied to just under the CPU, before ive had bad mounts where the upper CPU part wasnt getting covered by the EVAP


heat syncs back on, now onto the back of the mobo


putty applied once again to the back


added shop towel and the neoprene and backplate


added neoprene to the other side of the mobo, also mobo put onto a mobo tray and added hardware


now time to mount and overclock once again

__________________
Project: Amber Frost::i7 2700k 5500Mhz @ 1.47v:Team Xtreem 16GB 2133MHz::Asus Maximus IV Extreme:: SS on CPU:: SLI EVGA GTX580 @ 900/2200/1800::Lian-Li PC-07::3D Vision:: Seasonic P1000::Kingston HyperX in RAID0, Corsair Force 3 in RAID0, Hitachi 7K3000 2TB in RAID0

Monitor Audio Silver RX6, Monitor Audio Bronze BX2, Monitor Audio Silver Centre, all mono block'd with fronts bi-amp'd, Xonar HDAV1.3 Deluxe
markwrc is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2012, 11:48 AM   #152
phill
Chilled PC Addict
iTrader: (33)

My System

 
Join Date: Jul 2007
Location: Bridgwater, Somerset
Posts: 5,901
Send a message via AIM to phill Send a message via MSN to phill Send a message via Yahoo to phill
Default

Looking good Mark How are you finding the Sandy bridge setup??
__________________




Quote:
Originally Posted by SG66 View Post
be warned , if you listen to phil there is a good chance you will end up with 4 30" monitors and 4 580GTX
Quote:
Originally Posted by Olly_K View Post
and 100 HDDs
phill is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2012, 01:06 PM   #153
markwrc
Chilled PC Addict
iTrader: (1)

My System

 
markwrc's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leicester
Posts: 1,326
Send a message via MSN to markwrc Send a message via Skype™ to markwrc
Default

pretty quick, but now i have more ram i can kiss goodbye to the high overclock i got before (5.5GHz) so im going to have to sacrifice some RAM for a higher clock
__________________
Project: Amber Frost::i7 2700k 5500Mhz @ 1.47v:Team Xtreem 16GB 2133MHz::Asus Maximus IV Extreme:: SS on CPU:: SLI EVGA GTX580 @ 900/2200/1800::Lian-Li PC-07::3D Vision:: Seasonic P1000::Kingston HyperX in RAID0, Corsair Force 3 in RAID0, Hitachi 7K3000 2TB in RAID0

Monitor Audio Silver RX6, Monitor Audio Bronze BX2, Monitor Audio Silver Centre, all mono block'd with fronts bi-amp'd, Xonar HDAV1.3 Deluxe
markwrc is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2012, 04:57 PM   #154
phill
Chilled PC Addict
iTrader: (33)

My System

 
Join Date: Jul 2007
Location: Bridgwater, Somerset
Posts: 5,901
Send a message via AIM to phill Send a message via MSN to phill Send a message via Yahoo to phill
Default

how much ram are you adding mate??
__________________




Quote:
Originally Posted by SG66 View Post
be warned , if you listen to phil there is a good chance you will end up with 4 30" monitors and 4 580GTX
Quote:
Originally Posted by Olly_K View Post
and 100 HDDs
phill is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 02:40 PM   #155
markwrc
Chilled PC Addict
iTrader: (1)

My System

 
markwrc's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leicester
Posts: 1,326
Send a message via MSN to markwrc Send a message via Skype™ to markwrc
Default

i have 16GB atm, which is so nice to have avail but when i OC'd to 5.5 i was using 8GB, so i may drop back to 8GB and then go on from there
__________________
Project: Amber Frost::i7 2700k 5500Mhz @ 1.47v:Team Xtreem 16GB 2133MHz::Asus Maximus IV Extreme:: SS on CPU:: SLI EVGA GTX580 @ 900/2200/1800::Lian-Li PC-07::3D Vision:: Seasonic P1000::Kingston HyperX in RAID0, Corsair Force 3 in RAID0, Hitachi 7K3000 2TB in RAID0

Monitor Audio Silver RX6, Monitor Audio Bronze BX2, Monitor Audio Silver Centre, all mono block'd with fronts bi-amp'd, Xonar HDAV1.3 Deluxe
markwrc is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 08:48 PM   #156
phill
Chilled PC Addict
iTrader: (33)

My System

 
Join Date: Jul 2007
Location: Bridgwater, Somerset
Posts: 5,901
Send a message via AIM to phill Send a message via MSN to phill Send a message via Yahoo to phill
Default

Do you notice much of a difference when your using the 16Gb over the 8Gb??
__________________




Quote:
Originally Posted by SG66 View Post
be warned , if you listen to phil there is a good chance you will end up with 4 30" monitors and 4 580GTX
Quote:
Originally Posted by Olly_K View Post
and 100 HDDs
phill is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 09:56 PM   #157
markwrc
Chilled PC Addict
iTrader: (1)

My System

 
markwrc's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Leicester
Posts: 1,326
Send a message via MSN to markwrc Send a message via Skype™ to markwrc
Default

well they were different kits, so yeah there was a difference, but no, no performance difference coming from 8GB to 16GB, it just nice to have all that space
__________________
Project: Amber Frost::i7 2700k 5500Mhz @ 1.47v:Team Xtreem 16GB 2133MHz::Asus Maximus IV Extreme:: SS on CPU:: SLI EVGA GTX580 @ 900/2200/1800::Lian-Li PC-07::3D Vision:: Seasonic P1000::Kingston HyperX in RAID0, Corsair Force 3 in RAID0, Hitachi 7K3000 2TB in RAID0

Monitor Audio Silver RX6, Monitor Audio Bronze BX2, Monitor Audio Silver Centre, all mono block'd with fronts bi-amp'd, Xonar HDAV1.3 Deluxe
markwrc is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2012, 10:36 AM   #158
phill
Chilled PC Addict
iTrader: (33)

My System

 
Join Date: Jul 2007
Location: Bridgwater, Somerset
Posts: 5,901
Send a message via AIM to phill Send a message via MSN to phill Send a message via Yahoo to phill
Default

I'm only just getting used to having 6Gb of ram let alone when I get my Sandy Bridge running with 8Gb
__________________




Quote:
Originally Posted by SG66 View Post
be warned , if you listen to phil there is a good chance you will end up with 4 30" monitors and 4 580GTX
Quote:
Originally Posted by Olly_K View Post
and 100 HDDs
phill is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2012, 11:16 PM   #159
_Doug_
Chilled PC Newbie
iTrader: (0)

My System

 
_Doug_'s Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Carnoustie, Scotland
Posts: 53
Send a message via Skype™ to _Doug_
Default

Quote:
Originally Posted by phill View Post
I'm only just getting used to having 6Gb of ram let alone when I get my Sandy Bridge running with 8Gb
Photoshop will be nice to you!
__________________
_Doug_ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Theme Design by Olly_K


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.